Század eleji borász család birtoka került felújításra. A régi épületegyüttes magán hordozta a Somló borvidékre jellemző 1900-as évekbeli építészeti stílust. Ennek jegyében volt megtalálható a lakóépület melletti borospince valamint szőlő feldolgozó helyiségek. A felújítás során nagy figyelmet fordítottunk az eredeti építészeti elemek megtartására, felújítására, azonban a minél nagyobb komfort és kényelem elérése végett a hagyományos elemek ötvözésre kerültek a modern kori megoldásokkal.

Törekvésünk elismerését mi sem bizonyítja jobban hogy a FATOSZ (Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége) legmagasabb fokozatú 4 napraforgós minősítését nyertük el.

A vendégházhoz egy fedett félig zárt veranda és egy nyitott terasz is kapcsolódik, ahonnan kilátás nyílik a Somló hegyre rajta a XIV. - XVIII. században épült várral, illetve kilátóra. Az épülethez saját zárt kert és gépkocsi parkoló is tartozik.

Helyben található családi gyümölcs- és borfeldolgozó üzemünk mely kiválóan alkalmas óvodás, iskolás, de akár felnőtt csoportok számára is bepillantást nyerni a szőlőfeldolgozás technológiai lépéseibe.